Anmeldelser

Super flink og KANON service
Super flink og KANON service
Go service hurtig levering!
Go service hurtig levering! Hvis noget ik virker som det skal tager de imod det med åbne arme og sender nyt! Kanon firma!
LED pærer
Købte led pærer til bilen og blev så ringet op at de havde nogle andre pærer der passede med farven til de andre super service !
Vanvittig hurtig levering
Skulle bruge nogle led lamper til min lastbil men kunne ikke finde dem i den farve jeg skulle bruge , så jeg ringede ind til firmaet og spurgte om de kunne skaffe dem og fik at vide at de lige var kommet på lager for så kort tid siden at han ikke havde fået lagt dem på hjemmesiden endnu, fik en mail med billeder af dem samt en go pris og et link til dem, bestilte dem og under 14 timer senere lå de sku i min postkasse.
TAK for super vejledning og service og hurtig levering.
Top service!
Top service!
meget tilfreds kunde
har efterhånden købt hos shinetech nogle gange og det er til hver en tid at fortrække. god kvalitet og super hurtig levering.
meget tilfreds kunde.
Hurtig levering, god service, kvalitets produkter
Hurtig levering, god service, kvalitets produkter og de tager hånd om kunderne efterfølgende, hvis noget ikke er som det skal Være.
Handler klart hos shinetech igen!
Helt vildt fantastisk sted..
Helt vildt fantastisk sted hvis du står og mangler folie, klistermærker, pære eller noget i den kaliber helt vild god kvalitet aldrig haft problemer med de produkter jeg har købt der altid god service og gode priser :)
Anbefaler altid alle mine venner og dem jeg kender hvis de skal bruge folie eller pære at de skal køre her ind da man så er sikker på at komme hjem med det rigtige da shinetech kan hjælpe dig hvis du ikke ved ville pære din bil fx. Køre med i forlygterne eller i kabine lys :)
Perfekt!
Perfekt virksomhed. Leder man efter LED-lys til bilen eller ligne, kan denne hjemmeside anbefales stærkt. Skulle købe nogle w5w pære, hvor det endte med jeg købte en hel masse ekstra, i LED og produkter i top kvalitet.!!!
tusind tak for alt din fantastiske service
Hej shinetech tusind tak for alt din fantastiske service den var helt i top har netop modtaget pakken Idag og det hele var i den skønneste orden så perfekt service med hurtig hjælp så vi vender tilbage igen igen. mvh Marcus og Katja 5 store stjerner.
Super service
Jeg kan ikke sige andet end at de giver en fantastisk service! Meget hjælpsom og velvidende om sine produkter! Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem! Kun positive og rosende ord herfra!
Perfekt
Bestilte en special sticker omkring kl 2200 fik link med sticker til bestilling kl 0100. Dagen efter havde jeg mine stickers.
Ekstrem hurtig reaktion, perfekt kvalitet.

Hurtig levering og kanon god service,det eneste sted jeg handler stickers.
meget tilfreds
det altid godt det jeg har fået og de er hurtig til og lever

Men et stør udvald kunne de godt har
Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner ?
Helt igennem perfekt oplevelse ! Mange firmaer lover 1-2 dages levering - men oftes går der 3-4 dage. Men ikke her ! Bestilte et sæt led-pærer kl 14.30 og da jeg vågnede næste morgen lå det i postkassen.. Det fortjener 6 stjerner hvis det var muligt - god service og hurtig levering. Her handler jeg fremover.
Tror ik man finder bedre service nogen …
Tror ik man finder bedre service nogen steder
Super god behandling ved handel eller forespørgsler
Og meget hjælpsom ved problemer
Handler kun der vis jeg skal bruge led eller stickers
Udover stickers han levere i super høj …
Udover stickers han levere i super høj kvalitet, så har jeg også købt LED-pærer og mange andre ting hos Shinetech.
Men, at man får de ting i kvalitet med garanti og en super fantastisk service, havde jeg ikke regnet med.

-Ser frem til mere hos Shinetech!
Virkelig godt produkt
Virkelig godt produkt. Hurtig levering. Ekstra overraskelse i pakken
Jeg kan kun anbefale Shinetech til andre
Jeg mødte Shinetech i Bella Centeret nov 2013 købte et klistermærke. Efterfølgende har jeg bestilt og købt/bestilt flere ting bla, 3 frontrude streamere, og flere klistermærker. Jeg er MEGET tilfreds med den service jeg har fået, både med mine specielle ønsker og farver. Jeg kan kun anbefale Shinetech til andre. Mange tak Shinetech. Mvh ny fast kunde
Super hurtig levering!
Super hurtig levering! klart et sted jeg handler igen!
GODT!
De fedeste "klistermærker" til bilen.
Bestilte dem om aften en onsdag, og de var hos mig fredag morgen.
De er lige til at sætte på bilen uden problemer. . kan helt klart anbefales.