Anmeldelser

Top service!
Top service!
Go service hurtig levering!
Go service hurtig levering! Hvis noget ik virker som det skal tager de imod det med åbne arme og sender nyt! Kanon firma!
Vanvittig hurtig levering
Skulle bruge nogle led lamper til min lastbil men kunne ikke finde dem i den farve jeg skulle bruge , så jeg ringede ind til firmaet og spurgte om de kunne skaffe dem og fik at vide at de lige var kommet på lager for så kort tid siden at han ikke havde fået lagt dem på hjemmesiden endnu, fik en mail med billeder af dem samt en go pris og et link til dem, bestilte dem og under 14 timer senere lå de sku i min postkasse.
TAK for super vejledning og service og hurtig levering.
Bedste kundeservice i Danmark.
Bedste kundeservice i Danmark.
super kvalitet
Købte nogle stickers og super kvalitet kan varmt anbefales
Jeg kan kun anbefale Shinetech til andre
Jeg mødte Shinetech i Bella Centeret nov 2013 købte et klistermærke. Efterfølgende har jeg bestilt og købt/bestilt flere ting bla, 3 frontrude streamere, og flere klistermærker. Jeg er MEGET tilfreds med den service jeg har fået, både med mine specielle ønsker og farver. Jeg kan kun anbefale Shinetech til andre. Mange tak Shinetech. Mvh ny fast kunde
Super service
Super service, lave priser, hurtig levering. Hvis man skal bruge nogle stickers de ikke har allerede, laver de dem hurtigt og billigt. Ikke sidste gang jeg handler der
Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner ?
Helt igennem perfekt oplevelse ! Mange firmaer lover 1-2 dages levering - men oftes går der 3-4 dage. Men ikke her ! Bestilte et sæt led-pærer kl 14.30 og da jeg vågnede næste morgen lå det i postkassen.. Det fortjener 6 stjerner hvis det var muligt - god service og hurtig levering. Her handler jeg fremover.
Helt vildt fantastisk sted..
Helt vildt fantastisk sted hvis du står og mangler folie, klistermærker, pære eller noget i den kaliber helt vild god kvalitet aldrig haft problemer med de produkter jeg har købt der altid god service og gode priser :)
Anbefaler altid alle mine venner og dem jeg kender hvis de skal bruge folie eller pære at de skal køre her ind da man så er sikker på at komme hjem med det rigtige da shinetech kan hjælpe dig hvis du ikke ved ville pære din bil fx. Køre med i forlygterne eller i kabine lys :)
Rigtig god service!
Og god kontakt.
meget tilfreds
det altid godt det jeg har fået og de er hurtig til og lever

Men et stør udvald kunne de godt har
simpelthen fantastisk service
vil varmt anbefale denne virksomhed. som skrevet i overskriften fantastisk service kan ikke siges mere præcist. :)
Rigtig god.
Perfekt og meget behjælpelig service.
Der bliver svaret hurtigt på både chat og mail.
Leveringen er også hurtig.
Jeg kan kun anbefale siden.
tusind tak for alt din fantastiske service
Hej shinetech tusind tak for alt din fantastiske service den var helt i top har netop modtaget pakken Idag og det hele var i den skønneste orden så perfekt service med hurtig hjælp så vi vender tilbage igen igen. mvh Marcus og Katja 5 store stjerner.
Bedste Service Længe!
Jeg kunne ikke finde det klistermærke jeg ville have til min bil, jeg skriver til en af medarbejderne, 10 minutter efter har jeg det logo som jeg vil have, super fedt, 100% tilfreds!
meget tilfreds kunde
har efterhånden købt hos shinetech nogle gange og det er til hver en tid at fortrække. god kvalitet og super hurtig levering.
meget tilfreds kunde.
Hurtig levering, god service, kvalitets produkter
Hurtig levering, god service, kvalitets produkter og de tager hånd om kunderne efterfølgende, hvis noget ikke er som det skal Være.
Handler klart hos shinetech igen!
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, og super hurtig levering. Handler her med glæde igen
Kanon betjening- og super kvalitet!
Kanon betjening- og super kvalitet! Godt tilfreds efter at have handlet 6-7 gange
Nemt og Billigt, og god service :D
Jeg har lige bestilt en bunke Stickers hos Shinetech.dk og det var billigt og siden var nem og overskuelig.
Jeg stod så med et spørgsmål angående en Sticker jeg gerne ville ha spejlvendt, jeg ringer her sen aften klokken 21:30 på en fredag, og telefonen blev taget, og manden jeg snakkede med vil nu "omdesigne" stickeren så jeg kan få den spejlvendt, uden teksten står omvendt. :) Helt klart et sted jeg fremover foretrækker.

Har dog kun lige bestilt så aner ikke om jeg får varerne, men mon ikk jeg gør ;)