Monteringsvejledning

Sådan monterer du klistermærker købt på Shinetech.dk! :-)

Du skal bruge følgende: Folieskraber og Isopropylalkohol (husholdningssprit).

Dit klistermærke (sticker) fra shinetech.dk består af tre lag:

  1. Vokspapir (det bagerste lag, som folien sidder på)
  2. Folie (selve klistermærket)
  3. Applikationstape (det øverste lag – bruges til at overføre folien fra vokspapiret til emnet)

Følg nedenstående vejledning for et optimalt resultat.

Montér klistermærket på en rude, eller på en lakeret overflade. Det er meget vigtigt, at rumtemperaturen er mindst 10 grader celsius! Optimalt skal klistermærket monteres ved stuetemperatur.

Rengør underlaget grundigt inden du påbegynder monteringen. Til at rense underlaget, hvorpå klistermærket skal monteres, skal du bruge isopropylalkohol – IKKE ruderens, eller sæbe!

Læg dit klistermærke på et bord, eller anden plan overflade, med bagsiden op, og skrab på bagsiden med din folieskraber. Denne proces sikrer, at applikationstapen hæfter godt til folien – og gør det nemmere for dig at dele vokspapir og folie.

Nu er du klar til at montere klistermærket på en ren overflade. Start med at fjerne vokspapiret, ved at trække det forsigtigt af. Alle foliestykkerne skal blive siddende på applikationstapen.

Montér nu applikationstapen med folien på emnets overflade. Glat klistermærket på med din folieskraber fra den ene- til den anden ende, for at mindske luftbobler.

Når folien og applikationstapen sidder på emnets overflade, kan du trække applikationstapen af. Træk applikationstapen langsomt af i en skarp vinkel. Hvis folien begynder at komme med op, så skrab med folieskraberen igen, og træk dernæst applikationstapen forsigtigt af.

Når folien er monteret, vil limen hærde i løbet af et par dage. Parker helst bilen et lunt sted. Hvis der kommer sne på klistermærkerne er det en god idé at fjerne sneen forsigtigt. Hæld ikke varmt vand på frosne klistermærker. Vent med at vaske bilen til 1 uge efter monteringen af klistermærkerne.