Nedsat pris! Park N Go - LED PARK Udvid

LED PARK

FS19B

Nyt

Ikke på lager. Kontakt os, hvis du ønsker en forventet leveringstid.

449,00 DKK

inkl. moms

699,00 DKK inkl. moms

-250,00 DKK

1-2 dages leveringstid. Vi får hentet pakker kl. 16.

29,- kr. i fragt. Pakken bliver sendt med forsikring.

Gratis fragt ved køb over 500,- kr.

Tryg e-handel på Shinetech.dk

Kvalitet over pris.

Højt serviceniveau.

Mulighed for delbetaling.

Intet kortgebyr.

Track & Trace på alle pakker.

5,0/5 stjerner hos Facebook.

Produkt information

Super lækker, stilren p-skive med LED. Den elektroniske p-skiver fra LED Park med LED, er udstyret med glasfront, og viser tiden ved at blinke med en rød diode!

Den elektroniske LED p-skive fra LED Park stiller automatisk p-tiden HVER gang, når bilen parkeres – og det er nemt også at indstille p-skiven manuelt.

Modellen er fremstillet i en eksklusiv stilren ”slim” udgave med glasfront og sort baggrund. I stedet for en nål, som peget på p-tiden, har denne LED p-skive en diode, som blinker ud fra p-tiden. Det ser rigtig godt ud, og giver bilen et mere moderne og eksklusivt udseende!

På grund af en ny avanceret amerikansk G-sensor-teknologi, kan p-skiven være ekstrem præcis, uden at skulle være tilsluttet til bilen med ledninger. Dette gør monteringen utrolig let, og du slipper ligeledes for at skjule ledninger.

Den elektronikske p-skive leveres selvfølgelig inkl. batterier, og p-skiven er bygget med en alarm, som i god til alarmerer akustisk, når batterierne skal skiftes. Batterierne holder i ca. 2 år, og skiftes nemt.

Det bedste har vi gemt til sidst – der følger nemlig en gratis App til iPhone og Android Smartphones med, som kan bruges til at finde tilbage til bilen. App’en kan også indstilles til at give besked, når din p-tid er ved at udløbe, og fortælle dig hvornår du skal gå tilbage mod din bil!

P-skiven leveres i en eksklusiv luksus gaveæske.

(Både brugsanvisning og App er selvfølgelig på dansk og p-skiven er godkendt af trafikstyrelsen – FS19)