Forsendelse og levering

Vi sender pakker: Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Nogle helligdage er dog undtaget.

På grund af praktiske årsager er det ikke muligt at afhente ordrer fra vores lager. Alle ordrer bliver sendt til den adresse, du bestiller til. Vi ved at hurtig levering er vigtigt for dig, derfor gør vi en stor indsats for at levere din ordre hurtigt. 99,6% af alle ordre afgivet før kl. 16.00 bliver afsendt samme dag - og leveret næste dag.
Vi giver gratis fragt, når du handler for mere end 500,- kr. inkl. moms - dette gælder for alle ordrer, med mindre andet er særlig aftalt.

Alle pakker bliver sendt fra vores lager i København, Danmark.

Alle priser på Shinetech.dk er vist inkl. moms. Hvis forsendelsen skal leveres til et ikke EU land, herunder Grønland, Færøerne, Norge eller Island, skal du ikke betale dansk moms. Momsen bliver automatisk fratrukket, når du indtaster din adresse i check-ud processen.


Pakker til Danmark

Pakker til Danmark, som er mindre end 50 x 50 x 50 cm, bliver sendt med DAO365 (Dansk Avis Omdeling).
Din ordre vil blive sendt med omdeling (direkte hjem til dig), hvis din pakke er mindre end 33 x 23 x 8 cm og højst vejer 3 kg.

Hvis din pakke er større end 33 x 23 x 8 cm, eller vejer mere end 3 kg, sender vi din pakke til en nærliggende pakkeshop.
DAO365 omdeler i tidsrummet 02.30 – 08.00. Langt de fleste af vores kunder sover i dette tidsrum, og det er derfor besluttet, at buddene ikke må benytte ringeklokke eller dørtelefoner.
DAO365 leverer som udgangspunkt din pakke i din postkasse. Hvis pakken er for stor til, at den kan være i din postkasse, kommer de pakken i en pose, som de hænger på dørhåndtaget til dit hjem. Hvis vi har sendt en stor pakke, som DAO365’s bud ikke kunne have på scooteren, så bliver pakken leveret i en DAO Pakkeshop nær dig. Du får tydeligt information om hvor pakken er leveret i en SMS og pr. e-mail.

DAO365 har adgang til de fleste opgange, hvor der er tilknyttet nøgle eller kodeoplysninger. Og derfor er det muligt at levere din pakke sikkert til din postkasse eller hænge den i en pose ved indgangen til din adresse.
Det er en del af DAO365 konceptet, at buddet må hænge pakken i en pose på dørhåndtaget til din adresse, hvor det kan gøres forsvarligt.
Hvis det ikke er forsvarligt, vil pakken blive leveret i en nærliggende DAO pakkeshop i stedet.

Hvis pakken er større end 50 x 50 x 50 cm bliver den sendt med GLS til nærmeste GLS pakkeshop.

Vi validerer din adresse, før vi sender din pakke. Hvis den indtastede leveringsadresse indeholder tastefejl eller lignende, prøver vi at finde fejlen. Hvis vi ikke kan finde fejlen sender vi pakken til nærmeste pakkeshop. Dette gør vi, så du ikke risikerer at din pakke bliver sendt retur til os.

Kort sagt – vi sender din pakke med bedste egnede fragtselskab og vi tjekker din adresse før vi sender din pakke.

Pakker til Udland

Pakker til udland bliver sendt med PostNord. Vi sender somregel din pakke samme dag og den forvetede leveringstid er 1-6 dage afhæng i af leveringslandet. Din pakke vil som udgangspunkt blive leveret på din adresse. Hvis du ikke er på adressen på leveringstidspunktet, bliver din pakke leveret i nærmeste PostNord pakkeshop.

LandForventet leveringstidPris
Danmark1-2 hverdage29,- kr.
Faroe Islands2-3 hverdage49,- kr.
Finland2-3 hverdage29,- kr.
Germany2-3 hverdage29,- kr.
Greenland2-6 hverdage49,- kr.
Norway2-3 hverdage49,- kr.
Sweden1-3 hverdage29,- kr.
United Kingdom2-3 hverdage49,- kr.
Iceland2-3 hverdage49,- kr.