LED Pærer 12V

Der er 103 produkter i denne kategori.

Vi har et kæmpe udvalg af LED pærer til biler – faktisk har vi stort set alle fatninger, og pærer i flere forskellige styrker og farver.

Du kan udskifte LED pærer i din bil flere steder. Her er en liste over de steder, du kan skifte til LED pærer: Positionslys, loftlys, nummerpladelys, Instrumentbordsbelysning, bagagerumslys, kørelys, stoplys, tågelys, baklys, handskerumslys, lys under dørene samt belysning ved forsæderne.

Det er også muligt at skifte blinklys til LED, men du skal være opmærksom på, at LED ikke bruger samme mængde strøm som en glødepære. Det betyder, at blinklyset vil blinke for hurtigt, hvis dit blinkrelæ virker på effekt. Dette kan løses, enten ved at montere en ekstra modstand parallelt foran pæren, eller skifte blinkrelæet til et relæ, der virker på tid.

Forlygtepærne (H1, H4, H7 osv.) har også i LED, men vi fraråder at anvende dem til nær- og fjernlys. Selvom man kan få LED pærer, som er meget kraftige, så lyser LED pærer ikke langt på samme måde som halogen- og xenonpærer gør. Vi fører derfor et udvalg af gas forlygtepærer, som har omtrent samme farve som vores LED pærer.

Viser 1 - 40 af 103 varer