LED pærer 12V

Vi har et kæmpe udvalg af LED pærer til biler. Faktisk har vi stort set alle sokler - og pærer i flere forskellige styrker og farver.

Du kan udskifte LED pærer i din bil flere steder. Her er en liste over de steder, du kan skifte til LED pærer: Positionslys, loftlys, nummerpladelys, Instrumentbordsbelysning, bagagerumslys, kørelys, stoplys, tågelys, baklys, handskerumslys, lys under dørene samt belysning ved forsæderne.

Det er også muligt at skifte blinklys til LED, men du skal være opmærksom på, at LED pære ikke bruger samme mængde strøm som en glødepære. Det betyder, at blinklyset i mange tilfælde vil blinke for hurtigt. Det kan løses, enten ved at montere en ekstra modstand parallelt foran pæren, eller ved at udskifte blinkrelæet til et relæ, der virker på tid.

Viser 1-40 af 134 element(er)

Når der står, at en pære virker på biler med CanBus, virker den så også på en bil uden CanBus?

Ja, det vil den altid gøre.

Hvilke LED pærer skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken sokkel du skal bruge – altså formen af pæren, så den kan passe i din fatning. Er du i tvivl, så ring eller skriv. Herefter skal du tage stilling til hvilken farve du ønsker at pæren skal lyse.
Styrken kan du tage stilling til i forhold til hvor pæren skal anvendes. Et godt eksempel er, at man i bagagerummet og baklyset ofte vil have så kraftigt lys som muligt, men at man i læselampen gerne vil have et mere dæmpet lys.

Hvilken LED pære har den længste levetid?

Det er normalt sådan med elektronik, at levetiden er begrænset af den varme som det bliver udsat for. En kraftig LED pære vil blive varmere end en mindre kraftig LED pære, så en mindre kraftig LED pære vil typisk have en længere levetid. Jo nemmere LED pæren har ved at køle af, jo længere vil levetiden være. Så hvis du vil have en LED pære, som holder længst mulig, så vælg en så smal, eller så kort pære som muligt, så der er mest mulig luft omkring pæren.

Hvor kan jeg få xenon-hvide LED pærer?

Vores LED pærer i kold hvid har alle en farvetemperatur på 6000K. Denne farvetemperatur er kridt hvid med let blåligt skær. Denne farve virker eksklusiv og er som regel denne farve folk forbinder med xenon-hvid / ice-white.