Lygtefolie - Lys sort
Lygtefolie - Lys sort
Lygtefolie - Lys sort
Lygtefolie - Lys sort
Lygtefolie - Lys sort
Lygtefolie - Lys sort

Lygtefolie - Lys sort

Prisen er pr. løbende meter.

Rullebredde
På lager
99,00 DKK pr. lb.m

Beskrivelse

Med montering af selvklæbende lys sort lygtefolie, beskytter du dine lygter imod stenslag og ridser fra forbipasserende. Samtidig får dine lygter et røgfarvet look, som giver dine lygter et flot udseende.

Vi anbefaler, at du anvender en lygtefolie med god tykkelse, så du giver dig selv de bedst mulige arbejdsbetingelser, og dine lygter den bedst mulige holdbarhed. Denne lygtefolie er en de kraftige lygtefolier og dermed af den bedste kvalitet. Vores lygtefolie har en tykkelse på ca. 0,2 mm og har en rigtig god lim på bagsiden.
Vores lygtefolie er vejrbestandig og beskyttet imod UV stråler - Det er din sikkerhed for det bedste resultat og holdbarhed. Den lyse sorte lygtefolie anvendes i stor stil både til forlygterne og til baglygterne. Røgfarvet look - med høj lysgennemgang. Desuden får dine lygter en flot ny overflade, så man skulle tro, lygten var ny.
Hvis du bestiller flere meter, får du ét langt stykke som du selv kan skære op, afhæng i af hvor store dine lygter er.

Lygtefolie har en lysgennemgang på omkring 90 - 95 %, dvs. at 90 - 95 % af lyset fra lygten trænger igennem lygtefolien og lyser vejen godt op.

Du kan vælge mellem en bredde på 30 cm og 40 cm. Ved montering på langt de fleste lygter, er 30 cm nok, men det er selvfølgelig en god idé at måle efter for en sikkerhedsskyld.

Detaljer

Tåler vaskehal
Ja
Holdbarhed
Op til 6 år
Strækbar
Ja
UV beskyttelse
Ja
Tykkelse
0.2 mm
Lysgennemgang
93%

Tilbehør