Lygtefolie - Lys sort Udvid

Lygtefolie - Lys sort

Nyt

Prisen er pr. løbende meter.

Flere detaljer

99,00 DKK

inkl. moms

1-2 dages leveringstid. Vi får hentet pakker kl. 16.

29,- kr. i fragt. Pakken bliver sendt med forsikring.

Gratis fragt ved køb over 500,- kr.

Tryg e-handel på Shinetech.dk

Kvalitet over pris.

Højt serviceniveau.

Mulighed for delbetaling.

Intet kortgebyr.

Track & Trace på alle pakker.

5,0/5 stjerner hos Facebook.

Produkt information

Med montering af selvklæbende lys sort lygtefolie, beskytter du dine lygter imod stenslag og ridser fra forbipasserende. Samtidig får dine lygter et røgfarvet look, som giver dine lygter et flot udseende.

Vi anbefaler, at du anvender en lygtefolie med god tykkelse, så du giver dig selv de bedst mulige arbejdsbetingelser, og dine lygter den bedst mulige holdbarhed. Denne lygtefolie er en de kraftige lygtefolier og dermed af den bedste kvalitet. Vores lygtefolie har en tykkelse på ca. 0,2 mm og har en rigtig god lim på bagsiden.
Vores lygtefolie er vejrbestandig og beskyttet imod UV stråler - Det er din sikkerhed for det bedste resultat og holdbarhed. Den lyse sorte lygtefolie anvendes i stor stil – både til forlygterne og til baglygterne. Røgfarvet look - med høj lysgennemgang. Desuden får dine lygter en flot ny overflade, så man skulle tro, lygten var ny.
Hvis du bestiller flere meter, får du ét langt stykke som du selv kan skære op, afhæng i af hvor store dine lygter er.

Lygtefolie har en lysgennemgang på omkring 90 - 95 %, dvs. at 90 - 95 % af lyset fra lygten trænger igennem lygtefolien og lyser vejen godt op.

Du kan vælge mellem en bredde på 30 cm og 40 cm. Ved montering på langt de fleste lygter, er 30 cm nok, men det er selvfølgelig en god idé at måle efter for en sikkerhedsskyld.

Teknisk information

Tåler vaskehalJa
HoldbarhedOp til 6 år
StrækbarJa
UV beskyttelseJa
Lysgennemgang93 %
Tykkelse0,2 mm