Monteringsvejledning til klistermærker

Sådan monterer du klistermærker købt på Shinetech.dk.

Ring eller send en e-mail i tilfælde af spørgsmål.

Du skal bruge følgende: Folieskraber og Isopropylalkohol / husholdningssprit.

Dit klistermærke (sticker) fra Shinetech.dk består af tre lag:

  1. Vokspapir - det bagerste lag som folien sidder på.
  2. Folie - selve klistermærket.
  3. Overførselstape - det øverste lag.

Følg nedenstående vejledning for et optimalt resultat.

Montér klistermærket på en rude, eller på en lakeret overflade. Det er meget vigtigt, at rumtemperaturen er mindst 10 grader celsius. Optimalt skal klistermærket monteres ved stuetemperatur.

Rengør overfladen grundigt inden du påbegynder monteringen. Til at rense overfladen, hvorpå klistermærket skal monteres, skal du helst bruge isopropylalkohol / husholdningssprit – ikke ruderens el. sæbe.

Læg dit klistermærke på et bord, eller anden plan overflade, med bagsiden op. Skrab på bagsiden af vokspapiret med din folieskraber. Denne proces sikrer, at overførselstapen hæfter godt til folien – det vil gøre det nemmere for dig at dele vokspapir og folie.

Nu er du klar til at montere klistermærket på en ren overflade. Start med at fjerne vokspapiret ved at trække overførselstapen med folien på forsigtigt af. Alle foliestykkerne skal blive siddende på overførselstapen. Placér nu overførselstapen med folien på forsigtigt, på emnets overflade, mens du glatter klistermærket på med din folieskraber.

Når folien og overførselstapen sidder på emnets overflade, kan du trække overførselstapen af. Træk overførselstapen langsomt af i en skarp vinkel. Hvis folien begynder at komme med op, så skrab med folieskraberen igen, og træk dernæst overførselstapen forsigtigt af.

Når folien er monteret, vil limen hærde i løbet af et par dage. Parker helst bilen et lunt sted. Hvis der kommer sne på klistermærkerne er det en god idé at fjerne sneen forsigtigt. Hæld ikke varmt vand på frosne klistermærker. Vent med at vaske bilen til 1 (en) uge efter monteringen af klistermærkerne.