Sikringer og holdere

Der er 5 produkter i denne kategori.

Når du eftermonterer elektronik i din bil er det vigtigt, at du monterer en sikring. En sikring skal beskytte dit udstyr samt ledningsnet ved en evt. kortslutning.

Vi har mini- og mediumfladsikringer i alle størrelser med- og uden lys! Ja, vi har sikringer som lyser, når de er sprunget ;-) Dette er til stort hjælp, når du skal finde den sikring som er gået.

Hvis du er usikker på hvor stort en sikring du skal bruge – altså hvor mange ampere sikringen skal være på, så skriv til os hvor du beskriver hvilket udstyr du monterer, så beregner vi det gerne for dig.

Viser 1 - 5 af 5 varer
Hvor mange ampere skal sikringen være på?

Når du monterer en sikring, handler det om at beskytte elektronikken. Sikringen skal brænde over, hvis der sker en kortslutning, så dit elektronik ikke tager skade. Det er vigtigt at din ledning kan klare en større strømstyrke end din sikring og at din sikring kan klare en mindre strømstyrke end det du vil beskytte. Det kan være vanskeligt at bestemme størrelsen uden at kende specifikationerne på det udstyr som du skal montere. Hvis du har i sinde at købe noget på Shinetech.dk og ønsker en sikring til dette, så kontakt os, så beregner vi sikringens størrelse for dig.