Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Shinetech.dk
Etableret 2012
CVR-nr.: DK-34298424
Guldstjernevej 4
DK-2400 København NV

BETALING

På Shinetech.dk kan der betales med MobilePay Online, Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express og Viabill. Shinetech.dk tillægger ikke kortgebyrer.

Når du betaler med en af de overnævnte betalingsmuligheder, har du meget stor sikkerhed og beskyttelse. Shinetech.dk kender på intet tidspunkt til dine kortoplysninger. Betalingen foregår via en sikker SSL krypteret forbindelse. Denne krypterede forbindelse håndteres af ePay, Teller og NETS. ePay er godkendt som betalingssoftwareleverandør af Nets i Danmark og Euroline i Sverige samt sikkerhedsgodkendt af Visa/MasterCard (PCI-standarden). ePay overholder således alle de krav om sikkerhed, der foreskrives, således at sikkerheden på din betaling er helt i top.

Betalingen for din ordre hæves normalt først den dag, dine varer bliver afsendt. Hvis en vare efter aftale skal bestille hjem, kan vi hæve betalingen med det samme.

LEVERING

Vi samarbejder med GLS, Post Nord og DAO365 (Dansk Avis Omdeling). Vi sender din pakke med det bedst egnede fragtfirma, afhæng i af forsendelsens- størrelse, indhold og modtager land.

Alle pakker til Danmark bliver sendt med Track & Trace.

Du kan læse nærmere om vores levering her: Forsendelse og Levering. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi leverer til Danmark, Grønland, Færøerne, Norge, Tyskland, Sverige, Island, Holland og Storbritannien.

Alle priser på Shinetech.dk er vist inkl. moms. Hvis leveringen skal ske til et ikke EU land, herunder Grønland, Færøerne, Norge eller Island, skal du ikke betale dansk moms. Momsen bliver automatisk fratrukket, inden du betaler.

99% af alle ordre, afgivet før kl. 16.00, bliver afsendt samme hverdag. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.
Shinetech.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

Forventet leveringstid til Danmark er 1-2 hverdage.
Leveringsomkostninger til Danmark og andre EU lande: 29,- kr.

Forventet leveringstid til lande uden for EU: 2-5 dage.
Leveringsomkostninger til lande uden for EU: 49,- kr.

Vi giver gratis fragt, når du handler for mere end 500,- kr. inkl. moms - dette gælder for alle ordrer, med mindre andet er særlig aftalt.

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Shinetech.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til support@shinetech.dk eller ringe på (+45) 71 71 38 38. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du i bunden på siden.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer ligeledes ansvaret for pakken, til den er leveret til os. Derfor anbefaler vi, at du sender pakken med forsikring, i tilfælde af at pakken bliver beskadiget, eller bortkommer under transporten.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
  2. Tjenesteydelser og produkter, der er fremskaffet eller tilpasset på din foranledning, herunder varer købt pr. meter. Det gælder også produkter, som er bestilt særligt hjem i store mængder.
  3. Gavekort.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.
Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til det kort du har betalt med.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Shinetech.dk
Guldstjernevej 4
DK-2400 København NV

REKLAMATION

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.
Når du handler på Shinetech.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Slidtage på glødepærer, LED pærer, batterier og lign. betragtes normaltvis ikke som gyldig reklamations årsag. Dersom de er udskiftelig og anses for at være slidtage dele.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

REKLAMATION (udland)

Ved alt salg til udlandet, inkl. Grønland og Færøerne, gælder det at kunden selv afholder alle udgifter til forsendelse til Shinetech.dk, og retur fra Shinetech.dk til kunden. Dette er gældende uanset forhold.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere indenfor 'rimelig tid' efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
E-mail adresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik for Shientech.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har.

FORBEHOLD OG ANSVARSFRASKRIVELSE

Shinetech.dk tager forbehold for eventuelle forsinkelser, afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra leverandører.

Montering af produkter købt på Shinetech.dk, sker på eget ansvar, og Shinetech.dk kan ikke drages til ansvar over for evt. skader på personer eller gods ud over, hvad der følger af ufravigelige lovregler, som Shinetech.dk er underkastet, og da kun i det omfang, der følger af sådanne lovregler.

Du er selv ansvarlig for at undersøge hvorvidt et produkt købt på Shinetech.dk er i overens bestemmelse med de love og regler som gælder for dets anvendelse, til dit ønskede formål, for det land hvor du ønsker at anvende produktet.

Shinetech.dk′s erstatningsansvar kan aldrig overstige dækningssummen i Shinetech.dk′s produktansvarsforsikring. Shinetech.dk er i ethvert tilfælde af produktansvar uden ansvar for indirekte skader og tab, følgeskader, driftstab, avancetab eller andet lignende tab. Produktansvaret ophører 12 måneder efter varerne er overgivet til køber, uanset arten af varerne. Længere ansvarsperiode kræver udtrykkelig skriftlig aftale i forbindelse med det enkelte køb.