Generelle oplysninger

Shinetech.dk
Etableret 2012
CVR. nr. DK-34298424
Banetoften 2, DK-3660 Stenløse
E-mail: kontakt@shinetech.dk
Telefon: (+45) 71 71 38 38

Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Shinetech.dk har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra Shinetech.dk med information om, at vi har afsendt varen.

Betaling

Hvis du ønsker at betale via elektronisk faktura (EAN), så kontakt os venligst på tlf. (+45) 71 71 38 38.

På Shinetech.dk kan der betales med MobilePay Online, Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express, forbrugsforeningen og ViaBill. Shinetech.dk tillægger ikke gebyr på betalingskort. I forbindelse med at betalingstransaktionen gennemføres, vil dine betalingsoplysninger blive gemt, indtil de enkelte betalingstransaktioner er gået igennem. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos Shinetech.dk’s valgte PCI (Payment Card Industry - Data Security Standard) certificerede samarbejdspartner. Oplysningerne opbevares derfor i et sikkert PCI-certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder, indtil betalingstransaktionerne er gennemført. Når du anvender betalingskort på Shinetech.dk, er det kun Shinetech.dk’s PCI certificerede samarbejdspartner – og ikke Shinetech.dk – som får adgang til dine kortoplysninger. Behandling af dine kortoplysninger er derfor alene en sag mellem dig og Shinetech.dk’s PCI certificerede samarbejdspartner, selvom det sker, mens du benytter Shinetech.dk.

Betalingen for din ordre hæves normalt først den dag, dine varer bliver afsendt. Hvis en vare efter aftale skal bestille hjem, hæves betalingen med det samme.

Levering

Vi sender pakker mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Nogle helligdage er dog undtaget.

På grund af praktiske årsager er det ikke muligt at afhente ordrer fra vores lager. Alle ordrer bliver sendt til den adresse, du bestiller til. Rigtig mange ønsker hurtig levering, derfor gør vi en stor indsats for at levere din ordre hurtigt.

Vi tilbyder fri fragt til pakkeshop, når du køber for mere end 500,- DKK inkl. moms – dette gælder for forsendelser indenfor Danmark til en valgfri pakkeshop.

Alle pakker bliver sendt fra vores lager i København, Danmark.

Alle priser på Shinetech.dk er vist inkl. moms. Hvis forsendelsen skal leveres til et ikke EU-land, herunder Norge, Færøerne, Grønland og Island, skal du ikke betale dansk moms. Momsen bliver automatisk fratrukket, når du indtaster din leveringsadresse i check-ud processen.

Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Shinetech.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer til Danmark, Norge, Grønland, Færøerne, Belgien, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxemburg, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Hvis pakkens indhold er beskadiget ved modtagelse, skal du straks kontakte os. Gem venligst embalagen samt den defekte vare, i tilfælde af, at det skal bruges som dokumentation.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Shinetech.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • Har modtaget din vare
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele


Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til kontakt@shinetech.dk eller ringe på (+45) 71 71 38 38. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale udgifterne til returnering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
  • Tjenesteydelser og produkter, der er fremskaffet eller tilpasset på din foranledning, herunder varer købt pr. meter. Det gælder også produkter, som er bestilt særligt hjem i store mængder


Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Varer, som er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor betragter vi som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

  • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne
  • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderetI tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Shinetech.dk
Banetoften 2
DK-3660 Stenløse

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler på Shinetech.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvis der er mangler ved din vare. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Slitage på glødepærer, LED pærer, batterier og lign. betragtes normalvis ikke som gyldig reklamations årsag. Dersom de er udskiftelig og anses for at være slitage dele.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvordan reklamerer jeg? Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du skrive til kontakt@shinetech.dk. Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen.

Persondatapolitk

For at du kan indgå aftale med os og handle på Shinetech.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Shinetech.dk tager forbehold for eventuelle forsinkelser, afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Montering af produkter købt på Shinetech.dk, sker på eget ansvar, og Shinetech.dk kan ikke drages til ansvar over for evt. skader på personer eller gods ud over, hvad der følger af ufravigelige lovregler, som Shinetech.dk er underkastet, og da kun i det omfang, der følger af sådanne lovregler.

Du er selv ansvarlig for at undersøge hvorvidt et produkt købt på Shinetech.dk er i overens bestemmelse med de love og regler som gælder for dets anvendelse, til dit ønskede formål, for det land hvor du ønsker at anvende produktet.

Shinetech.dk’s erstatningsansvar kan aldrig overstige dækningssummen i Shinetech.dk’s produktansvarsforsikring. Shinetech.dk er i ethvert tilfælde af produktansvar uden ansvar for indirekte skader og tab, følgeskader, driftstab, avancetab eller andet lignende tab. Produktansvaret ophører 12 måneder efter varerne er overgivet til køber, uanset arten af varerne. Længere ansvarsperiode kræver udtrykkelig skriftlig aftale i forbindelse med det enkelte køb.