Lygtefolie

Vi har egen produktion af lygtefolie. Derfor mener vi, at vi kan tilbyde en bedre kvalitet end andre på markedet. Vi har truffet nogle beslutninger i forhold til kvaliteten af vores lygtefolie, som gør folien en lille smule dyrere, men tilgengæld nemmere at arbejde med.

Vores lygtefolie kan holde i op til 6 år udendørs. Lygtefolien tåler vaskehal og håndvask med højtryksspuler.

Folien er strækbar ved tilførsel af varme - varmen gør folien blød og dermed nemmere at arbejde med.

Folien er desuden modstandsdygtig over for snavs, fedt, salt, olie og blokerer 99% af solens UV-stråler.

Viser 1-12 af 12 element(er)

Hvordan monterer jeg lygtefolie?

Du skal bruge en folieskraber med filt, en varmepistol / hårtørrer, foliekniv, sprit og evt. en vandforstøver. Først renser du lygten med sprit, allerhelst isopropylalkohol 99,9 %. Hernæst sprøjter du vand på lygten og vand på limsiden af folien. Folien placerer du nu over lygten med vand i mellem. Du skal hernæst bruge din folieskraber til at skrabe vandet ud. Hvis folien har brug for at blive trukket, varmer du forsigtigt folien op med din varmepistol / hårtørrer og strækker folien. Når folien er monteret skærer du kanterne med din foliekniv. Der sidder et beskyttelseslag oven på folien. Dette kan du fjerne når du er færdig med at montere folien. På små lygter, kan være nemmere at montere folien uden vand.

Er der UV filter I jeres lygtefolie?

Vores lygtefolie blokerer 99% af UV-strålingen fra solen.

Er lygtefolie lovligt at benytte på offentlig vej i Danmark?

En lygte, som sidder uden på bilen skal være e-mærket. Denne godkendelse har lygten fået som lygten ser ud. Hvis man ændrer på lygten, er denne godkendelse ikke længere gældende. Derfor må man ikke montere folie på lygten, da man derved ændrer lygten – ej heller helt klar folie, selvom lyset på vejen ikke bliver nedsat.

Hvis det ikke er lovligt at have lygtefolie monteres på lygterne i Danmark, når bilen benyttes på offentlig vej, hvorfor er der så, så mange som alligevel kører med det?

Fordi konsekvensen ofte blot er en påtale, hvis det overhovedet bliver opdaget. Vi anbefaler dog ikke at man monterer lygtefolie på sine lygter, hvis bilen skal anvendes på offentlig vej i Danmark.

Hvor store stykker lygtefolie kan jeg bestille?

Vi har vores lygtefolie på rulle i 30 cm rullebredde og 40 cm rullebredde. Du skal vælge rullebredde under selve produktet. Prisen er pr. løbende meter. Hvis du fx bestille 3 stk. i 30 cm rullebredde, får du ét stykke på 300 x 30 cm.

Du skal ca. bruge 0,5 - 1 meter lygtefolie pr. lygte.