Stickers / Klistermærker

Der er 293 produkter i denne kategori.

Vi fremstiller først en sticker, når vi får en bestilling – det gør vi primært for at klistermærket er nemt at montere. Jo mere friskt-produceret et klistermærke er, desto lettere er det at montere.
Vi har en standard størrelse på vores klistermærker, så alle klistermærkerne passer størrelsesmæssigt sammen. Hvis du ønsker anden størrelse end angivet under produktet, er du velkommen til at kontakte os, så beregner vi hurtigt en pris på den ønskede størrelse.

Vi skærer vores klistermærker på professionelt udstyr fra Graphtec. Det betyder, at vores klistermærker bliver skåret ekstremt præcist, og du kan derfor regne 100% med det design, du ser her på hjemmesiden.
Den folie, vi skærer vores stickers i, tåler vaskehal og holder i op til 7 år. Vores stickers leveres med kraftig professionel overførselstape, så de er nemme at montere. Se evt. vores monteringsvejledning.
Hvis du ikke finder, hvad du søger her på siden, eller hvis du har et forslag til en et nyt design, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi gør os umage, når vi designer vores klistermærker. Du er også garanteret et originalt produkt, når du handler på Shinetech.dk. Vi garanterer for at kvaliteten altid er i top.

Viser 1 - 40 af 293 varer
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil have et klistermærke større?

De størrelser vi har angivet på hjemmesiden, under hvert produkt er beregnet ud fra hvad de fleste foretrækker på en bagrude. Hvis du ønsker en anden størrelse, skal du blot kontakte os, så er vi hurtige til at sende dig et link du kan bestille din ønskede størrelse fra.

Jeg søger et klistermærke som jeg ikke kan finde?

Ring, skriv på chatten eller send en e-mail – uanset hvad du foretrækker, så vender vi hurtigt tilbage med et designforslag! Hvis du sender en e-mail, så beskriv klistermærket så godt som muligt.

Er jeres klistermærker svære at få af bilen igen?

Klistermærkerne sidder så godt fast, at de ikke falder af, af sig selv. Hvis du ønsker at få dem af igen, så stil bilen i solen, eller varm forsigtigt på dem, før du trækker dem af. Klæberen er ikke permanent, derfor er klistermærkerne til at få af igen. – OG klistermærkerne ødelægger ikke lakken.

Kan man få en sticker med navn?

Ja, bare kontakt os.

Jeg kan ikke finde noget, som passer til min bil?

Av, det må vi se at få lavet om på. Kontakt os straks, så finder vi på noget. Har du evt. selv ideér?

Hvor kan klistermærkerne monteres?

Vores folieklistermærker hæfter næsten på hvad som helst. Folien hæfter særlig godt på glas, plastik, metal og lakerede overflader. Husk at rense overfladen, så der ikke sidder fedtrester, så har du de bedste forudsætninger for en lang holdbarhed.

Hvordan fremstiller I jeres klistermærker?

Klistermærker kan fremstillet på to metoder: Den ene metode er at printe på transparent folie med blæk. Klistermærker, som er fremstillet på denne måde vil hurtigt falme i sollys. Bemærk, at denne type klistermærker, fremstiller vi ikke. Den anden metode at fremstille et klistermærke på, at ved skære klistermærket i en gennemfarvet folie på en skæreplotter. Uden at gå i detaljer omkring fremgangsmåden, vil det resultere i, at der bliver luft mellem folien. Folien falmer ikke og farven på klistermærket bliver langt flottere og mere ens. Dette er måden vi fremstiller vores stickers på.