Stickers / Klistermærker

Vi fremstiller først en sticker, når vi får en bestilling – det gør vi for at klistermærket er nemt at montere. Jo mere friskt-produceret et klistermærke er, desto lettere er det at montere.
Vi har en standard størrelse på vores klistermærker, så alle klistermærkerne passer størrelsesmæssigt sammen. Hvis du ønsker anden størrelse end angivet under produktet, er du velkommen til at kontakte os, så beregner vi hurtigt en pris på den ønskede størrelse.

Vi skærer vores klistermærker på professionelt udstyr fra Graphtec. Det betyder, at vores klistermærker bliver skåret ekstremt præcist, og du kan derfor regne 100% med det design, du ser her på hjemmesiden.
Den folie, vi skærer vores stickers i, tåler vaskehal og holder i op til 7 år. Vores stickers leveres med kraftig professionel overførselstape, så de er nemme at montere. Se evt. vores monteringsvejledning.
Hvis du ikke finder hvad du søger her på siden, eller hvis du har et forslag til en et nyt design, så hører vi meget gerne fra dig.

Du er garanteret et originalt produkt, når du handler på Shinetech.dk. Vi garanterer for, at kvaliteten altid er i top.

Viser 1-40 af 295 element(er)

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil have et klistermærke større?

De størrelser vi har angivet på hjemmesiden, under hvert produkt er beregnet ud fra hvad de fleste foretrækker på en bagrude. Hvis du ønsker en anden størrelse, skal du blot kontakte os, så er vi hurtige til at sende dig et link du kan bestille din ønskede størrelse fra.

Jeg søger et klistermærke som jeg ikke kan finde?

Ring, skriv på chatten eller send en e-mail – uanset hvad du foretrækker, så vender vi hurtigt tilbage med et designforslag! Hvis du sender en e-mail, så beskriv klistermærket så godt som muligt.

Er jeres klistermærker svære at få af bilen igen?

Klistermærkerne sidder så godt fast, at de ikke falder af, af sig selv. Hvis du ønsker at få dem af igen, så stil bilen i solen, eller varm forsigtigt på dem, før du trækker dem af. Klæberen er ikke permanent, derfor er klistermærkerne til at få af igen. Klistermærkerne ødelægger ikke lakken.

Kan man få en sticker med navn?

Ja, bare kontakt os.

Hvor kan klistermærkerne monteres?

Vores folieklistermærker hæfter næsten på hvad som helst. Folien hæfter særlig godt på glas, plastik, metal og lakerede overflader. Husk at rense overfladen, så der ikke sidder fedtrester, så har du de bedste forudsætninger for en lang holdbarhed.

Hvordan fremstiller I jeres klistermærker?

Vi skærer vores klistermærkerne i gennemfarvet folie på en skæreplotter. Uden at gå i detaljer omkring fremgangsmåden, vil det resultere i, at der bliver luft mellem folien. Folien leveres med en overførselstape, så klistermærker nemt kan monteres. Folien falmer ikke og farven på klistermærket bliver langt flottere og mere ens, end hvis klistermærkerne var printet.