Gaspærer 12V

Vi har stor set alle sokler af forlygtepærer på lager, her i blandt H1, H3, H4, H7, H8, H9, H11, HB3/9005, HB4/9006. Vores sortiment indeholder hver sokkel, i to forskellige farver, kold hvid (5500K) og gul (2900K).

Pærerne er fremstillet med avanceret core-teknologi, hvor kraftige gasser som Krypton og Xenon gas anvendes. Dette skaber gode forudsætninger for en kraftig pære. Glasset på pæren er farvet for at give en flottere farve. Den kolde hvide farve er valgt, så den passer så godt sammen med vores kold hvide LED pærer som muligt, uden at gå på kompromis med styrken.

Pærerne er udviklet af tidligere Phillips ingeniører, men pærerne er vores eget brand. Vi garanterer, at pærerne er i høj kvalitet!

Viser 1-19 af 19 element(er)

Jeg har erfaring med at mine forlygtepærer kun holder i kort tid, hvor lang er levetiden med jeres?

Når man monterer en gaspære, er det vigtigt ikke at sætte fedtfingre på glasset. Brug derfor gummihandsker. Hvis du alligevel kommer til at røre ved glasset, så tør glasset af med en serviet. Man bør også altid udskifte forlygtepærer sætvis.

Overspænding nedsætter levetiden på glødetråden. Dette problem ses især på franske biler. Vores erfaring er, at vores pærer holder i lang tid – faktisk har vi kunder i dag, som efter flere år stadig kører med pærerne i deres biler. Den primære grund til at skifte til vores pærer skal være for at få en anden farve lys. Men vi har bestemt fået vores pærer fremstillet i god kvalitet.

Hvilket mærke er pærerne?

Pærerne er vores eget brand, så du betaler ikke for at der står et dyrt mærke på dem. Vi har testet gas-forlygtepærer fra ca. 20 forskellige fabrikker og udvalgt pærer fra den fabrik som vi mener leverer den bedste kvalitet. Pærerne er derfor ikke helt billige, men pærerne er til gengæld rigtig gode. Det kan være dyrt sparede penge at købe en alt for billig pære.

Hvilket glas er pærerne bygget af?

Vores pærer er fremstillet af UV Quartz glas af høj kvalitet – det er det samme glas som Phillips bruger på deres pærer. UV Quarts glas gør at pæren kan klare temperaturskifte langt bedre, uden at glasset springer. Desuden giver UV Quarts glas mulighed for et højere tryk og dermed et mere kraftigt lys. Jeg skal bruge forlygtepærer til min bil, men jeg ved ikke hvilke der passer? Vi har adgang til et opslagsværk, så vi kan tjekke det for dig. Vi skal blot kende bilens mærke, model, årgang og type (motorstørrelse).

Har I gaspærer i kold hvid så det minder om LED lys / xenon lys?

Ja, vores kold hvide gaspærer i denne kategori er på ca. 5500K. Farven minder meget om LED lys / xenon lys.