Gaspærer 12V

Der er 19 produkter i denne kategori.

Vi har stor set alle sokler af forlygtepærer på lager, her i blandt H1, H3, H4, H7, H8, H9, H11, HB3/9005, HB4/9006.

Vores sortiment indeholder hver sokkel, i to forskellige farver, kold hvid (5500K) og gul (2900K).

Pærerne er fremstillet med avanceret core-teknologi, hvor kraftige gasser som Krypton og Xenon gas anvendes. Dette skaber gode forudsætninger for en kraftig pære. Glasset i pæren farvet, for at virker som et farvefilter.

Den kolde hvide farve er valgt, så den passer så godt sammen med vores kold hvide LED pærer som muligt, uden at gå på kompromis med styrken.

Pærerne er udviklet af tidligere Phillips ingeniører, men pærerne vores eget brand. Vi garanterer, at pærerne er i høj kvalitet, og vi kan stå 100% inde for pærerne!

Viser 1 - 19 af 19 varer
Jeg har erfaring med at mine forlygtepærer kun holder i kort tid, hvor lang er levetiden med jeres?

Når man monterer en gaspære, er det vigtigt ikke at sætte fedtfingre på glasset. Brug derfor gummihandsker. Hvis du alligevel kommer til at røre glasset, så tør glasset af med en serviet. Man bør også altid udskifte forlygtepærer sætvis. Overspænding kan også være et problem især på franske biler, som kan nedsætte levetiden på gaspærer. Måske kan overstående være problemet? Hvis ikke, så vil jeg anbefale at give vores pærer et forsøg. Vores erfaring er, at vores pærer holder i lang tid – faktisk har vi kunder i dag, som efter flere år stadig kører med pærerne i deres biler. Den primære grund til at skifte til vores pærer skal være for at få en anden farve lys. Men vi har bestemt fået vores pærer fremstillet i god kvalitet. Skulle en pære have en levetid på blot et halvt år, antager vi at pæren har en fejl og sender derfor straks et nyt sæt uden beregning.

Hvilket mærke er pærerne?

Pærerne er vores eget brand, så du betaler ikke for at der står et dyrt mærke på dem. Vi har testet gas-forlygtepærer fra ca. 20 forskellige fabrikker og udvalgt pærer fra den fabrik som vi mente leverede den bedste kvalitet. Pærerne er derfor ikke helt billige, men pærerne er til gengæld rigtig gode! Det kan være dyrt sparede penge at købe en alt for billig pære.

Hvilket glas er pærerne bygget af?

Vores pærer er fremstillet af UV Quartz glas af høj kvalitet – det er det samme glas som Phillips bruger på deres pærer. UV Quarts glas gør at pæren kan klare temperaturskifte langt bedre, uden at glasset springer. Desuden giver UV Quarts glas mulighed for et højere tryk og dermed et mere kraftigt lys.

Jeg skal bruge forlygtepærer til min bil, men jeg ved ikke hvilke, der passer?

Vi har adgang til et opslagsværk, så vi kan tjekke det for dig. Vi skal blot kende bilens mærke, model, årgang og type (motorstørrelse).

Har I gaspærer i kold hvid så det minder om LED lys / xenon lys?

Ja, vores kold hvide gaspærer i denne kategori er på ca. 5500K. Farven minder meget om LED lys / xenon lys.