Custom sticker design

Hvordan fungerer det?

Vi fremstiller udskårede klistermærker efter dit ønske om design. Hvis du har et design i forvejen, kan vi arbejde ud fra det. Ellers kan du beskrive din idé, så vender vi hurtigt tilbage med et designforslag.

For at hjælpe dig hurtigst muligt - og give dig den bedst mulige pris, bedes du sende så mange oplysninger som muligt på det klistermærke / de klistermærker, du ønsker et tilbud på.

Foruden designet, må du meget gerne skrive hvor stort det skal være samt hvor mange du skal bruge.

Har du evt. et billede må du meget gerne sende det med.

Garanti for høj kvalitet

Kvaliteten på klistermærker købt hos os er altid i top, dette garanterer vi! Vi fremstiller klistermærkerne på udstyr, som skærer ekstremt præcist. Når vi designer, gør vi os også umage for at designet står lige i skabet! Vi sender altid et billede af designet til dig, før vi sætter det i produktion – og vi sætter først klistermærket i produktion, når du er tilfreds med designet.

Hvad koster det?

Prisen afhænger af størrelse, antal og design. Vi ved at din beslutning kommer an på prisen, derfor vender vi hurtigt tilbage med et tilbud og du betaler først, når du har godkendt designet.

Privat eller erhverv?

Er du privatkunde bedes du sende os en e-mail på support@shinetech.dk. Vi vender hurtigt tilbage med en super skarp pris! :-)

Hvis du skal bruge erhvervs-klistermærker til din butiksfacade, firmabiler, vægge osv., kan du tage et kig forbi https://foliekonsulenten.dk/, hvor du kan læse nærmere om vores arbejde, få inspiration, samt se referencer. Foliekonsulenten er en del af Shinetech.dk (samme virksomhed).