Pinolpærer

Der er 28 produkter i denne kategori.
pinolpaere.png

Pinolpærer fås i forskellige længder. Vi har et så bredt udvalg af længder, at vi kan erstatte alle originale pinolpærer med LED. Fatningen hvori du sætter din pinolpære, kan ofte justeres et par milimeter, derfor må LED pinolpæren godt afvige 1-2 mm fra din originale pære i længden.

Ved montering trykkes pæren fast i fatningen, så den sidder i spænd.

Denne pære anvendes ofte som loftlys, indstigningslys, nummerpladelys, bagagerumslys, handskerumslys samt lys i bunden af bilen ved forsæderne.

Pinolpære soklen (SV8.5-8 og SV7-8) svarer til følgende pæretyper - i parantes er angivet lysstyrke i lumens for original glødepære: C5W (38 LM), C15W (130 LM) og C21W (197 LM).

Viser 1 - 28 af 28 varer
Jeg kan ikke finde den størrele som jeg skal bruge?

Pinolpærer er i tidens løb fremstillet i længderne 29mm til 43mm. Da fatningen, hvor pinolpæren monteres i, er bygget sådan, at pæren må afvige et par millimeter i længde, har vi valgt at føre et sortiment, som indeholder pinolpærer i følgende længer: 31mm, 36mm, 39mm og 41mm. Hvis du blot vælger den pære, som er tættest på i målene, plejet pæren at kunne erstatte den originale på trods af et 1-2mm forskel i længden. Hvis ikke så, kontakt os. Vi bytter også gerne, hvis du har bestilt en forkert længde.