Lygtefolie - Mørk sort Udvid

Lygtefolie - Mørk sort

Nyt

Prisen er pr. løbende meter.

Flere detaljer

99,00 DKK

inkl. moms

1-2 dages leveringstid. Vi får hentet pakker kl. 16.

29,- kr. i fragt. Pakken bliver sendt med forsikring.

Gratis fragt ved køb over 500,- kr.

Tryg e-handel på Shinetech.dk

Kvalitet over pris.

Højt serviceniveau.

Mulighed for delbetaling.

Intet kortgebyr.

Track & Trace på alle pakker.

5,0/5 stjerner hos Facebook.

Produkt information

Du kan med fordel anvende selvklæbende mørk sort lygtefolie, frem for at tone dine lygter med sort lygtetonings maling / lygtetonings spray. Vores mørke sorte lygtefolie har en relativ høj lysgennemgang, og det er muligt at pille den af, hvis du i en periode ikke ønsker at køre med tonede lygter.

Vores mørke lygtefolie har en tykkelse på ca. 0,2 mm. Det betyder, at lygtefolien er mere holdbar i forhold til tynde lygtefolier. Den tykke overflade sikrer, at lygten er langt bedre beskyttet imod stenslag og ridser.
Endvidere er tykkelsen en afgørende faktor for hvor nem lygtefolie er at montere. Du kan ved at tilføre varme, strække lygtefolien ud over lygten uden at lygtefolien knækker.

Lygtefolien er vejrbestandig og beskyttet imod solens UV stråler, så du oplever den længst mulige levetid på både dine lygter og lygtefolien.

Når du bestiller din lygtefolie, skal du være opmærksom på, at du kan vælge imellem en rullebredde på 30 cm og 40 cm – Dette vælger du ovenfor. Prisen er pr. løbende meter, så du får ét langt stykke ved køb af flere meter.

Teknisk information

Tåler vaskehalJa
HoldbarhedOp til 6 år
StrækbarJa
UV beskyttelseJa
Lysgennemgang65 %
Tykkelse0,2 mm