Lygtefolie - Mørk sort
Lygtefolie - Mørk sort
Lygtefolie - Mørk sort
Lygtefolie - Mørk sort

Lygtefolie - Mørk sort

Prisen er pr. løbende meter.

Rullebredde
På lager
99,00 DKK pr. lb.m

Beskrivelse

Du kan med fordel anvende selvklæbende mørk sort lygtefolie, frem for at tone dine lygter med sort lygtetonings maling / lygtetonings spray. Vores mørke sorte lygtefolie har en relativ høj lysgennemgang, og det er muligt at pille den af, hvis du i en periode ikke ønsker at køre med tonede lygter.

Vores mørke lygtefolie har en tykkelse på ca. 0,2 mm. Det betyder, at lygtefolien er mere holdbar i forhold til tynde lygtefolier. Den tykke overflade sikrer, at lygten er langt bedre beskyttet imod stenslag og ridser.
Endvidere er tykkelsen en afgørende faktor for hvor nem lygtefolie er at montere. Du kan ved at tilføre varme, strække lygtefolien ud over lygten uden at lygtefolien knækker.

Lygtefolien er vejrbestandig og beskyttet imod solens UV stråler, så du oplever den længst mulige levetid på både dine lygter og lygtefolien.

Når du bestiller din lygtefolie, skal du være opmærksom på, at du kan vælge imellem en rullebredde på 30 cm og 40 cm Dette vælger du ovenfor. Prisen er pr. løbende meter, så du får ét langt stykke ved køb af flere meter.

Detaljer

Tåler vaskehal
Ja
Holdbarhed
Op til 6 år
Strækbar
Ja
UV beskyttelse
Ja
Tykkelse
0.2 mm
Lysgennemgang
65%

Tilbehør