SMD LED Bånd 12V - Kold hvid Udvid

SMD LED Bånd 12V - Grøn

Nyt

49,00 DKK

inkl. moms

1-2 dages leveringstid. Vi får hentet pakker kl. 16.

29,- kr. i fragt. Pakken bliver sendt med forsikring.

Gratis fragt ved køb over 500,- kr.

Tryg e-handel på Shinetech.dk

Kvalitet over pris.

Højt serviceniveau.

Mulighed for delbetaling.

Intet kortgebyr.

Track & Trace på alle pakker.

5,0/5 stjerner hos Facebook.

Produkt information

Der er ikke mange biler, som kører med grønt lys i kabinen - Du har derfor chancen for at give din bil et helt unikt look med vores grønne LED bånd. Den grønne farve virker afslappende på øjnene, fremfor andre farver, hvorfor det grønne lys er ideelt til montering i kabinen ved, fx forsæderne i din bil. Du kan selvfølgelig også avende LED båndene andre steder i bilen, såsom ved bagsæderne og i bagagerummet.
Når du bestiller dine LED bånd hos os, kan du vælge imellem flere forskellige længder. Som udgangspunkt har du valget mellem LED bånd i 30 cm og LED bånd i 100 cm. Hvis du ønsker en længde, som er enten længere, eller kortere end nævnte længder, kan du kontakte os, så specialfremstiller vi LED båndene efter dit ønske.
Det er i øvrigt en mulighed at vælge ekstra ledning på dine LED bånd. Dette gøres ovenfor, hvor du kan vælge fra 10 cm til 200 cm. Hvis du vælger 10 cm, er det gratis og uden merpris.
LED båndene er lette at montere, da du får dem leveret med dobbeltklæbende 3M tape på bagsiden. Det vil altså sige, at du kan klæbe dine LED bånd på hvor det passer dig og trække ledningerne til 12V DC.

Teknisk information

CANBus kompatibelJa
Antal dioder60 / meter
Diode type3528 SMD
Diode producentEPISTAR
Spænding12V
Lysstyrke (Lumens)480 lm / meter
FarveGrøn