Stickers / Klistermærker 

Der er 266 produkter i denne kategori.
Viser 1 - 40 af 266 varer

’Sticker’ er det engelske ord for klistermærke, og bliver i daglig dansk tale brugt om klistermærker, der er udskåret i folie - det vil sige, at klistermærkerne ikke har nogen baggrund. Fordelen ved at skære klistermærker i folie, fremfor at printe dem, er, at der ikke anvendes blæk, som vil falme i sollys – folien er gennemfarvet og tåler langt...

’Sticker’ er det engelske ord for klistermærke, og bliver i daglig dansk tale brugt om klistermærker, der er udskåret i folie - det vil sige, at klistermærkerne ikke har nogen baggrund. Fordelen ved at skære klistermærker i folie, fremfor at printe dem, er, at der ikke anvendes blæk, som vil falme i sollys – folien er gennemfarvet og tåler langt mere sollys end printede klistermærker. Desuden bliver der ved folieudskårede klistermærker luft mellem folien i designet (fx mellem bogstaverne, hvis klistermærket er en tekst).

Den folie, vi skærer klistermærkerne i, tåler vaskehal og holder i op til 7 år! Klistermærkerne leveres med kraftig professionel applikationstape, så de er nemme at montere. Se evt. en monteringsvejledning her på siden.

Vi gør os umage, når vi designer vore klistermærker. Du er også garanteret et originalt produkt, hvis du handler hos os – vi kopiere ikke designs fra vores konkurrenter. Dermed er den grafiske kvalitet også i top!

Vi fremstiller først et sticker, når vi får en bestilling – det gør vi for at tilbyde mulighed for at vælge blandt flere forskellige farver samt retning på klistermærket. Vi har en standard størrelse på vores klistermærker, således, at de alle klistermærkerne passer størrelsesmæssigt sammen. Hvis du ønsker anden størrelse end angivet, er du velkommen til at kontakte os, så giver vi en god pris på den ønskede størrelse.

Vores stickers bliver skåret på professionelt udstyr (Grafphtec). Det betyder, at klistermærket bliver skåret ekstremt præcist, og du kan derfor regne 100% med det design, du ser her på hjemmesiden.

Vi sælger primært stickers til biler, men du kan også montere stickers på computere mm.

Hvis du ikke finder, hvad du søger her på siden, eller hvis du har et godt forslag til et nyt sticker, så hører vi meget gerne fra dig!

Mindre
Mere